Szendrő Város honlapja

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Rugalmasság, Együttműködés, Harmonizáció Szendrőben

 

 

 

 

Programunkról néhány szóban:

A 21 hónapos projekt időtartama alatt a két nyári szünetben megvalósult 6-6 hét nyári táboroztatás, valamint gyermekfelügyelet az iskolai szünetek ideje alatt.
Új munkakörök létrehozásával (intézményi és gyermekfelügyelet koordinátor, gyermekfelügyelők) foglalkoztatás bővítés történt.
A szakképzettség színvonalának növelése érdekében két OKJ rendszerű képzést terveztünk programunkba: ifjúsági és gyermekfelügyelő valamint számítógépes adatrögzítő végzettség megszerzését tettük lehetővé 10-10 fő számára, akik közül a legeredményesebb egyéneket (3 fő gyermekfelügyelőt) projektünkben részmunkaidőben foglalkoztattunk.
A képzéssel párhuzamosan munkaerő-piaci integrációt/reintegrációt segítő fejlesztő foglalkozásokat terveztünk a képzésben részt vevők számára, növelve ezzel munkaerő-piaci értéküket és támogatva az élethosszig való tanulás filozófiáját.
Az intézmények közötti kommunikáció hatékonyabbá tételét elősegítve indítottunk egy belső hírlevelet, ahol minden munkatárs értesülhet a legújabb hírekről, eseményekről, havi egy alkalommal pedig értekezletet tartottunk az intézmények képviselőivel feladategyeztetés céljából.
Nyitvatartási és ügyintézési idők lakossági igényekhez való igazítása. Az ügyfélfogadási rend rugalmasabbá vált, a nyitvatartási idő meghosszabbodott.
A passzív állományban lévő dolgozóinkat is tájékoztattuk az eseményekről, őket is bevontuk a programokba, képzésekbe, értekezletekbe.
Teljesítményértékelési rendszer kidolgozásával motiváltuk dolgozóinkat. Megalkottuk a hónap dolgozója címet, melyet kiemelkedő munkavégzésért e rendszer alapján ítéltünk oda minden hónapban.
Dolgozóink számára lehetőséget kívántunk teremteni különböző fejlesztő, életvitelt segítő tréningekre, szupervízió lehetőségére. Csapatépítő programokat szerveztünk a jó munkahelyi légkör biztosítására.
Közösségépítési céljainkat szolgálták a közös programok, egészségmegőrző napok, kirándulások, ahová a családtagokat is szeretettel vártuk.
Az Ügyfélkapu szolgáltatást kiterjesztettük, mindenki számára elérhetővé tettük, segítséget adtunk használatához.
Céljaink között szerepelt az idős és a fiatal korosztály közötti kapcsolat erősítése. Rendezvényeinkre nyugdíjas dolgozóinkat is meghívtuk. Az idősellátásba bevontuk a fiatalokat.

 

Projektfotók

Sajtóközlemény - 2015. január 28. Letölthető *.pdf»
Sajtóközlemény
- 2013. május 3. Letölthető *.pdf»
IMPRESSZUM
© 2001-2019
SZENDRŐI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
Postai cím: 3752 Szendrő, Hősök tere út 1.
Telefon: 06-48-560-506
E-mail: titkarsag@szendro.hu