Szendrő Város honlapja - Polgármesteri köszöntő

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Megtisztelő számomra, hogy elsőként üdvözölhetem Önt városunk megújult honlapján!
Köszöntöm a városunk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket!

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit is, akiknek - reményeink szerint - segítséget nyújt majd a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételekkel.

A weblap megújításával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük városunk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Szendrő internetes oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek, a Szendrő iránt érdeklődő és a visszatérő látogatóinknak is szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni a város életéről.
Szándékunk szerint - aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat, mindazon értékeket, amelyekre mi, szendrőiek oly büszkék vagyunk.

Az interneten keresztül nem derül ki, hogy városunk lakói kedves, vendégszerető emberek, ezért ajánlom Önöknek látogassanak el hozzánk, személyesen is győződjenek meg erről!
Szendrő sokrétű és gazdag hagyományai hozzátartoznak életünkhöz, erősítik bennünk szűkebb közösségünk szeretetét, tiszteletét. Épített környezetünk emlékei, a város látnivalói, programjaink és rendezvényeink híven tükrözik értékeink megbecsülését.

Nyitott, kezdeményező, pezsgő közösségi, társadalmi élet jellemző ránk. Az itt élők büszkék arra, hogy nálunk még fellelhetők azok a régi alapértékek, melyek az elmúlt századok során biztos alapot jelentettek Szendrő fennmaradásához és fejlődéséhez. Napjainkban ezekhez visszatérve merítünk erőt a megújuláshoz, az előttünk álló feladatok megoldásához.

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését városunk iránt! Kívánom, hogy utcáinkon barangolva személyesen is tapasztalják meg Szendrő vendégszeretetét, bensőséges, családias hangulatát!

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Tomorszki István
polgármesterIMPRESSZUM
© 2001-2019
SZENDRŐI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
Postai cím: 3752 Szendrő, Hősök tere út 1.
Telefon: 06-48-560-506
E-mail: titkarsag@szendro.hu