PályázatokPályázatok
Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Szend-Erőd élménypark

Szend-Erőd élménypark

A belvárosi Szabadidő Parkban, a valamikori Strandréten épült élménypark a Felsővár külső falának eredeti alaprajzát követi, a vár kicsinyített másolata, modern építészeti megoldásokkal. Az élménypark lehetővé teszi a várjátékok hangulatának megidézését, a történelmi csaták küzdelmeit, a korhű ruházatba öltözés lehetősége, bajvívó eszközök kipróbálása, ügyességi akadálypálya teljesítése számos rendezvény alapját adja. Játékos vetélkedők, rendhagyó történelemórák, csapatépítő programok ideális helyszíne.

Amíg a gyerekek a csatában vannak és küzdenek a város legszebb grófkisasszonyáért, a szülők pihenhetnek a Parkban álló apartmanokban, sétálhatnak a halas tó körül, szalonnát süthetnek, vagy kemencében készíthetik el a vacsorát. Az élményparkba belépőjegy vásárlása esetén a Szabadidő parkban ingyenesen használható a kültéri konyha, a kültéri szalonnasütő, kemence, mosdó.

Az élménypark kizárólag felnőtt kísérővel és saját felelősséggel látogatható! A korhű ruhák kölcsönzése előre bejelentkezéssel történik.

Szend-Erőd élménypark

Galéria

Kapcsolat

Szend-Erőd élménypark
Szendrő Kovács út 4.

Előre történő bejelentkezés szezonban (május 01 – október 31) munkanapokon 8:00-16:00 óra között a 06/48/460-395 telefonszámon, valamint munkaidő után és ünnepnapokon a 06/70/885-9050 telefonszámon, illetve a kozmuvelodes@szendro.hu, email címen lehetséges.

A téli időszakban (november 01- április 30) a bemutatóhelyek zárva vannak!